When in Rome

P!nk

foto (2)

Der var engang en prinsesse, som nogle måske ville kalde for den forfængelige type. Prinsessen havde tidligere mødt både batmænd og brandmænd, som grinte højlydt af hende, når hun sagde, at hun var ligeglad med, hvordan hun så ud.

En dag lagde en frygelig epidemi sig over #plexislottets herredømme (læs: af prinsesseinfektion som ikke skal forveksles med mandeinfluenza, som er meget mildere), og prinsessen blev frygtelig syg. Da prinsessen havde været syg i 7 nætter og 9 dage, slog fanden fra sig. Prinsessen valgte at ville friske sit ellers jordbær blonde hår op med en af heksens farvebomber (læs: Revlons). Prinsesser hader at kede sig. Hvad var det værste som kunne ske? Tænkte den naive prinsesse, som jo tidligere havde haft stor succes som silverfox ved hjælp af heksens blå eliksir. Knap og nap få minutter gik med den lilla eliksir, og da hendes frugttelefon bimlede, vaskede hun spændt eliksiren ud. Til skræk og rædsel var hendes manke blevet p!nk. OMFG. Hun tørrede håret, vaskede det hele 3 gange, og tørrede det ligeså. Men intet hjalp andet end en hue, håret ville være p!nk. Tårerne trillede ned af prinsessens nu rødmosede kinder. Hvad skulle der ske nu?

  Til prinsessens held kom Batman forbi med c-vitaminer, fordi prinsessen havde hørt om eventyr på youtube. Don’t. Heldigvis tvang Batman prinssesen til at opsøge en god fe, en slags fe-gudsøster, som havde styr på royale lokker med x-faktor. Fe-gudsøsteren forvandlede straks (læs: på cirka 13 kemiske rensningers tid) prinsessens hår tilbage, så prinsessen endnu igen kunne blive jordbær blondine. Sikke et eventyr!

DOH!
@pixeleret, som er fucking forfængelig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When in Rome