Kære lillesøster

Krig & fred

unnamed

 

Holder eller fejrer man jul? I mit lysterøde (læs: moderatrødhårede) hoved holder man jul, der er sgu ikke meget dans under månen eller for den sags skyld rundt om juletræet.

Fuck, om man kommer rundt om dusken, ja undskyld mig mit franske. Men hvis man bare kan nyde juleræset, ja så tror jeg altså, man er kommet langt. Specielt når ‘jul’ starter i slut oktober. Jeg burde ingen gang stresse, say what? Jeg mangler kun at købe gaver til mændene i mit liv. Men når man på Nynne-vis egentlig mest har lyst til at bruge alle sine penge på et fantastisk smuk need-to-have nytårsskrud, man alligevel aldrig får brugt,  en rejse til Paris med sin brandmand, et par disco bukser med indbygget dansefest, nye plakater, turer i IKEA, ja så er det der jul sgu da lidt i vejen. Hvis nu bare min rismark* voksede lidt hurtigere…

Hvor jeg dog læses bitter, gammel og egoistisk, advr. Måske er det, fordi jeg er blevet offer for skilsmisse-jul i år, uden at nogen er blevet skilt? Eller jeg voksede fra julen, da jeg fik voksenarbejde og blev #plexislotsejer. Hm. Så er det måske på tide..

Kære Julemand

Til næste år ønsker jeg mig økonomisk frihed, eller en tur til Paris (Carrie SATC style) for at FEJRE jul og nytår. Jeg vil danse under månen, spise fjollet mad, drikke vodka redbull #amagerstyle og nyde min brandmand.

Venligst hilsen @pixeleret the grinch.

PS: Hvis jeg må tage missebisserne med? Så må du godt forlænge turen til hele december. Altså jeg tror, at alle juleelskere ville nyde at sende mig væk 😉

* Servicemeddelse: Hvis man forsøger at skylde sin øko risengrød ud, inden det blevet til grød, altså de ukogte ris ud, fordi man har hældt vred rismælk udover, så er det UMULIGT at skylde risene ud. Så jeg forventer Amagers første rismark om cirka 5 måneder, alt efter hvordan indeklimaet er på mit ellers veludnyttede 1m2 toilet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære lillesøster